Erden Timur'dan seçim açıklaması: Şampiyonluk yolundayız, seçim konuşmayalım Erden Timur'dan seçim açıklaması: Şampiyonluk yolundayız, seçim konuşmayalım

Yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, art arda galibiyet alan Fenerbahçe hakkındaki iddiaları çok konuşuldu. Süper Lig başladığından bu yana maç kaybetmeyen Fenerbahçe'yi kimse durduramıyor. Hem Lig'de hem de Avrupa'da yoluna kayıpsız giden Fenerbahçe hakkında, Rıdvan dilmen'in iddiaları çok konuşuldu.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin farklı kazandığı Pendikspor maçı sonrası önemli iddialarda bulundu.

RIDVAN DİLMEN'DEN ÇOK KONUŞULACAK İDDİA

Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın seviye farkına değinen Rıdvan Dilmen, 2023-24 sezonunda puan rekoru kırılabileceği iddialarında bulundu.

Süper Lig'de yeni sezonun diğer sezonlara nazaran daha farklı başladığını söyleyen Dilmen, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan rekoru için çekişeceğini söyledi.

Süper Lig'de bu sezon puan rekorunun kırılacağını iddia eden Rıdvan Dilmen, "Bu sezon, Süper Lig tarihinde olmadığı kadar farklı başladı ve devam ediyor. Lig tarihinin en çok puan toplayan iki takımını göreceğiz" cümlelerini kullandı.

Fenerbahçe 10. haftası geride kalan Süper Lig'de yoluna kayıpsız şekilde devam ederken, Galatasaray 9 galibiyet, 1 beraberlikle Sarı-Lacivertlileri takibini sürdürüyor.