Lider Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı Lider Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr ile sözleşme imzalamaya çok yakın olması Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Portekizli yıldızın imza atması sonrası Al Nassr'ın Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılmasına izin vermesi bekleniyor. Böylece Kamerunlu golcü, adının trasnfer görüşmelerinde geçtiği Fenerbahçe'ye bir adım daha yaklaşacak.

RONALDO GELECEK, ABOUBAKAR GİDECEK

Futbol tarihinin efsanevi isimlerinden birini takımına katmaya hazırlanan Al Nassr, Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak için gün sayıyor. Suudi Arabistan ekibinin, Portekizli yıldızla anlaşma noktasına gelmesi ise Fenerbahçe cephesini heyecanlandırdı. Uzun zamandır Vincent Aboubakar'ın peşinde olan Fenerbahçe, Ronaldo'nun takıma katılmasıyla birlikte kulübünün Kamerunlu golcünün ayrılığına izin vermesini bekliyor.

Ronaldo 'Evet' dedi, Fenerbahçelileri heyecan sardı! İmzaların atılması artık an meselesi

FENERBAHÇE OPSİYONLU KİRALAMAK İSTİYOR

Aboubakar ile prensipte anlaşmaya varan Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. La Liga ekibi Vallecano'nun da Kamerunlu yıldızın peşinde olduğu ancak bu transfer için resmi bir girişimde bulunma ihtimallerinin düşük olduğu ifade ediliyor.