Kapadokya'da çekilen ve başrolünde Özge Yağız'ın yer aldığı Safir dizisi merakla takip ediliyor. Adını Yemin dizisiyle geniş kitlelere duyuran Özge Yağız ise sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer aldı. Yağız, Abda Tv'nin yayımladığı 24-30 Ekim tarihleri arasında 23 bin 500 ileti sayısı alarak en popüler kadın oyuncular listesinde 4. sırada yer aldı.

Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı! Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı!

Safir dizisi, hem ülkemizde hem de yurt dışında ilgi gören ve reytingleri yüksek olan bir dizidir. Dizinin başarısında, Özge Yağız'ın canlandırdığı Safir karakterinin büyük payı vardır. Özge Yağız, daha önce Yemin dizisi ile adını duyurmuş ve geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Safir dizisinde de rolünün hakkını veren ve izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, sosyal medyada da çok konuşulan bir isim haline geldi.

Safir dizisinin 9. bölümü geçtiğimiz pazartesi günü yayınlandı. Bu bölümde reytinglerde bir miktar düşüş görüldü. Ancak dizinin hala tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde bir performans sergilediği görüldü. Dizinin kemik izleyici kitlesi henüz tam olarak oturmasa da, ilerleyen bölümlerde reytinglerin artacağı tahmin ediliyor.

"Okuduğumda çok etkilenmiştim"

Özge Yağız, senaryo ilk geldiği zaman sevdiği adamın abisinin Feraye’ye evlenme teklifi yaptığı sahneye çok şaşırdığını şu sözlerle anlattı: “Daha dizi çekimleri başlamadan, senaryo ilk geldiğinde okuduğumda çok etkilenmiştim. Çekerken de çok etkilendim. Çok değişik, hangi kadının başına gelir bu diye, 30 kere kendinize soruyorsunuz. Sevdiğiniz adamın abisi size evlenme teklif ediyor, inanılmaz.”