Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi günleri ekrana gelen ve izleyicileri kendine bağlayan Safir dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Peki, Safir dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

Safir'in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Feraye'nin evlendiği kişinin Bade'nin kardeşi Ateş olduğunu öğrenen Yaman, Feraye'yi bulmak için harekete geçer. Ancak Ateş de Feraye'nin annesinden aldığı parayla kaçtığını öğrenince onu aramaya başlar. Feraye'ye ilk ulaşan kim olacaktır? Yaman, Feraye'nin hamile olduğunu biliyor mu? Feraye, Yaman'a ne söyleyecek? Bu sırada Sarp, Okan'ın peşini bırakmaz ve Cemile ile Okan'ın konuşmasına kulak misafiri olur. Okan'ın büyük bir sırrını duyan Sarp, şaşkına döner. Bora ise yurtdışında yapılacak bir tedavi sayesinde iyileşebileceğini öğrenir. Bora'nın durumu ailesinde ve arkadaşlarında nasıl bir etki yaratacaktır?

Safir dizi konusu

Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği, senaryosunu Burcu Över'in kaleme aldığı Safir dizisi dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül paylaşmaktadır. Dizinin konusu ise çocukluktan beri gizli bir aşk yaşayan Yaman ve Feraye'nin aşklarını herkese duyurmaya karar vermeleri ve ardından başlarına gelen felaketler üzerine kuruludur. Yaman, Kapadokya'da yaşayan fakir bir ailenin oğludur. Feraye ise, yörenin ileri gelen ailelerinden Gülsoyların kızıdır. İkili, çocukluktan beri birbirlerine aşıktır. Ancak Yaman'ın fakirliği ve Gülsoyların zenginliği, onların aşklarını engeller.

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Safir oyuncu kadrosu

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda; Özge Yağız, İlhan Şen, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Ergen, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim yer alıyor.

Özge Yağız kimdir?

26 Eylül 1997 tarihinde İstanbul'da doğan Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi'nden mezun olmuştur. Oyunculuk yeteneği ve çalışmaları sayesinde televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde önemli roller üstlenmiştir. İzleyiciler tarafından tanınmış ve sevilen bir oyuncu haline gelmiştir. Özge Yağız, Türk televizyon ve sinemasının genç yeteneklerinden biri olarak kabul edilmektedir.