Tüm Türkiye'yi ekranlara kitleyen ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan, Kiralık Aşk'ın Sinan'ı Salih Bademci, Terzi rolünü beraber paylaştıkları Çağatay Ulusoy Hakkında flaş sözler söyledi.

Terzi Dizisi'nin başrollerinde Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci yer alıyor. Dizi çıktığı günden buyana büyük bir hayran kitlesine ulaşırken, ayrıca başarılı yapımda Çağatay Ulusoy'un yer alması filmin izleyiciler tarafından büyük ilgi görmesine sebep oldu.

TERZİ DİZİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Netflix'in iddialı yapımlarından Terzi dizisi , ikinci haftasında da Netflix Top 10'e girdi. Kadrosunda Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi isimlerin de yer aldığı OGM Pictures imzalı dizinin 2. sezonu 28 Temmuz'da başlayacak. Terzi dizisi Netflix'de toplam izlenmesi 41 Milyon 961 saate ulaştı. Dizinin 11 günlük izlenmesi  41 milyon 960 bin saate ulaştı. Şimdiye kadar 63 ülkede Top 10'e girerek zirveye göz kırptı. 

SALİH BADEMCİ'DEN ÇAĞATAY ULUSOY HAKKINDA ŞOK SÖZLER!

Terzi Dizisi'nin dikkat çeken oyuncularından Salih Bademci, Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında şok sözler söyledi. İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk, İlk ve Son, Kulüp ve Terzi dizilerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra şimdilerde Dilek Taşı'nın başrolünü oynayan Salih Bademci, Terzi'deki partneri Çağatay Ulusoy hakkında tatışılacak cümleler kurdu. Bademci, Ulusoy ile çalışmanın tek kötü yanının sürekli yemek yemeleri olduğunu dile getirdi.

Kendisine yöneltilen Çağatay Ulusyo ile çalışmak nasıl sorusuna cevap veren Bademci şu cümleleri kullandı:

Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı

 "Çağatay'la çalışmak çok güzel. Onunla çalışmanın tek kötü tarafı sürekli yemek konuşmamız. Ben de onun gibiyim ve birbirimizi gaza getiriyoruz. Sürekli ne yiyeceğiz öğlen, yemekte ne varmış, bir etçi var oraya mık gitsek diyoruz. Çağatay'ın baya iyi bir damak tadı var. Kendisi de yapıp yiyor" cevabını verdi.