Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı kupasını aldı. Uzun bir süre zorlu mücadele veren Nisa, takipçilerini sevindirdi. 

Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak

Nisa'nın İstanbul'da kupasıyla gezmesi de dikkatlerden kaçmadı. Ünlü yarışmacı Nisa, neşeli bir şekilde bagajından çıkardığı kupasıyla İstanbul'u dolaştı.

Sevgilisi Ogeday ile fotoğraf çekinip sosyal medyada paylaşan Nisa'ya takipçilerinden çok etkileşim geldi.

Nisa bir daha yarışmaya katılmayacağını yaptığı açıklamalarla duyurdu.

Yoğun istek üzerine 'Bir story atayım' dedim. Sizler gibi ben de şoklar içerisindeyim. Beklemediğimiz bir son oldu! Ne yapalım, hakkımızda hayırlısı olsun. Söyleyecek çok şey var ama söylememek gerekiyor, konuşmamak gerekiyor. Kırgın mıyım, çok. Üzgün müyüm, söylemeye gerek yok. Sizler elinizden gelenin fazlasını yaptınız, bundan hiç şüphem yok. Ben de elimden geleni yaptım. 38 yaşında bir kadınım, canımı dişime taktım. Tahmin edemeyeceğiniz zorlukta bir sürüveni geride bıraktım. Ne kadar Z kuşağına hitap etmesem de dışarı çıktığımda Z kuşakları tepemden imnmiyor, bu da ayrı bir konu. Kime göre, neye göre! Neyse sağlık olsun, Allah bir daha düşürmesin. Boyumuzun ölçüsünü aldık, böyle bir sonu biz de beklemiyorduk. Keşke güzel bir sonla tamamlayabilseydik. Yakında canlı yayın açacağım, orada bol bol dertleşeceğiz.