Şampiyonlar Ligi son 16 eleme maçlarında Lazio, çok net olmasa da avantajı cebine koydu.

Dominik Livakovic'teki değişimin sırrı ortaya çıktı Dominik Livakovic'teki değişimin sırrı ortaya çıktı

İtalya'da oynanan maçta Lazio, Sarri'nin önderliğinde avantaj için sahaya çıktı. Bayern Münih ise deplasmandan avantajlı bir skor almak için sahaya çıktı. 

İlk yarısı golsüz geçilen maçta Upamecano'nun ceza sahasında rakibinin bileğine basması penaltıya neden oldu. 67. dakikada Upamecano kırmızı kartla cezalandırıldı. 

Penaltıda topun başına geçen Immobile, Lazio'yu öne geçirdi. Bu golle geriye düşen Bayern Münih, gol bulmak için oyunu Lazio yarı sahasına yıktı ama sonuç bulamadı. Maç Lazio'nun 1-0'lık üstünlüğü ile son buldu. Bayern Münih turu rövanşa bıraktı.

Rövanş maçı 5 Mart'ta Allianz Arena'da oynanacak.

BOEY SÜRE ALMADI

Bayern Münih'in Galatasaray'dan kadrosuna eklediği Sacha Boey, Lazio maçında süre almadı. Yedek kulübesinde maça başlayan Boey, oyuna dahil edilmedi.

PSG ise sahasında Real Sociedad'ı konuk etti. PSG ve Real Sociedad, ilk yarıda arzu ettiği golleri bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. 

İkinci yarıda PSG, 58. dakikada Mbappe ile öne geçti. 70. dakikada ise Barcola'nın golü PSG'nin avantajı kapmasına yetti. Bu sonuçla PSG, 2-0 galip geldi. 

Rövanş maçı 5 Mart'ta Reale Arena'da oynanacak.