Saplantı” adlı yeni dizi Star TV’de yakında başlıyor. Dizinin yönetmeni Türkan Derya, senaristi Aybike Ertürk. Dizinin konusu, Sabah ve Babür adlı iki gencin tutkulu aşkı. Sabah, babası Önder’in zorbalığı altında kardeşi Çisil’le yaşam mücadelesi veren bir kız. Babür ise Sabah’a âşık olan yakışıklı bir genç.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin başrolünde Nilsu Berfin Aktaş var. Babür rolü için Onur Seyit Yaran düşünülüyor. Önder rolü için ise Erkan Petekkaya ile görüşmeler sürüyor.

Erkan Petekkaya çok konuşulacak bir baba karakterine hayat verecek. Dizide Babür’ün karısı Simin rolünde Meltem Akçöl izleyiciyle buluşacak. Genç oyuncu, Erkan Petekkaya’nın oyunculuk performansına eşlik edecek.

Hülya Darcan, yeni dizisi “Saplantı”da Önder’in annesi rolüne bürünecek. Sabah'ın kız kardeşi Çisil karakterini canlandıracak olan oyuncu ise Nazlı Çetin olacak.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek