TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan 60 yaşındaki Seda Sayan, magazin gündemini sallayan Kadir Doğulu iddilarına ilişkin yaptığı açıklamalar ile herkesi şoke etti.  1 yıldır evli olduğu Çağlar Ökten'in benzer görüntüler vermesi halinde tepkisinin ne olacağı sorulan Seda Sayan, şu ifadeleri kullandı:

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

"Çağlar'a cevap hakkı vermem"

"Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum, çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler, bazı fotoğraflar çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'Dinliyorum' dediyse doğrudur. Bize gelirsek de eşim bensiz kulübe gidemez, ben de onsuz gidemem. Çağlar 'Bu gece kulübe gideceğim' derse, 'Ben de geleceğim' derim. O erkek grubuyla gidiyorsa, ben kadın grubuyla gidiyorsam da bir şey olduğunda Çağlar'a cevap hakkı vermem. Çağlar da bunu biliyor. Böyle şeylerle bana gelinmemeli. Benim üzülmeme meydan vermemeli. Ben üzülmemeliyim, ben de onu üzmemeliyim. Bunun konusu bile insanı irite ediyor.

"Ortalıkta çok avcı kadın var"

"Genelleme yapmadan söylüyorum; kadınlar çok avcılar. Kocalarınıza dikkat edeceksiniz bacım. Ortalıkta çok avcı kadın var. Avcı kadınlar sizin yuvanızın dirliğini ve mutluluğunu bozabilmek için her şeyi yapabilirler. 'Bensiz bir yere gidemezsin. Gittiğinde de bunun sorumluluğunu al. Başına da bir şey gelirse karşıma gelme, cevap hakkın yok' diye kocalarınıza söyleyin. Bu benim kırmızı çizgimdir, eşim de biliyor. Sakın beni bu duruma düşürme. En güzeli benimle el ele gez

Avcı kadınları gözünden tanırım, o enerjiyi alırım. Benim kocama bakan önemli değil, benim kocamın baktığı yer önemli. Kocam nereye bakıyor? Kocasıyla alakası olan her kadın bu enerjiyi hisseder. Eğer kocanla alakalıysan hissetmemen mümkün değil. Seven kadınsan bu kötü enerjiyi alırsın." şeklinde konuştu.