İspanyol basını, Arda Güler'e hayran kalmaya devam ediyor İspanyol basını, Arda Güler'e hayran kalmaya devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi Selim Soydan, Erden Timur'un Ali Koç ve Lale orta hakkındaki iddialarını onaylaması ortalığı karıştırdı. Peki Selim Soydan ne dedi? Ali koç'tan yanıt gelecek mi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, Lae Orta ve Ali Koç hakkındaki iddiaları onayladı.

''FENERBAHÇE MAÇININ GÖRÜNTÜLERİNİ VAR ODASINDAN ÇIKARMIŞ''

Lale Orta'nın VAR görüntülerini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderdiği iddiasıyla ilgili konuşan Soydan Şunları kaydetti: "Erden Timur'un iddialarını soruşturdum. Doğruları söylemiş. MHK eski başkanı Lale Orta sahiden Adana Demir-Fenerbahçe maçının görüntülerini VAR Odası'ndan çıkarmış. Sonra da bütün hakemlere, 'Ben o görüntüleri Ali Koç'a gönderip ikna ettim' demiş. Hakemlerin gözünde olaylara müdahale eden, Ali Koç'u bile manipüle eden bir başkan olarak gözükmek istemiş. Hakemlere yanlış bir mesaj vermiş." cümlelerini söyledi.

''YAZIKLAR OLSUN''

Açıklamalarına devam eden Soydan, ''Bu noktada Koç, Bana mesaj gelmedi diyorsa ona inanacak herkes. Ama zaten dert, o görüntülerin yasak biçimde cep telefonuna aktarılması. Bunu yapan MHK Başkanı, her şeyi yapar. Yazıklar olsun... TFF de Orta'yı bu hareketleri yüzünden göndermiş, bence onlar bu görüntü çıkarma işini biliyorlardı. Bakın Orta 10 gündür sesini çıkaramadı. TFF uyanıklık edip işi tuza batırdı, başka ne yapabilir ki zaten… Orta'yı da göndermiş Erden Timur'un elinde başka bilgilerin de olduğunu öne süren Selim Soydan, "Anafikir şu: Timur boşuna 'Elimde bilgiler var' demiyormuş. Bir konuştu, 15 gündür kimse işin içinden çıkamadı. Yalnız Timur'da başka bilgiler de var duyduğum kadarıyla. Onları da açıklamasını bekliyorum. Futbolda temizlik için her şeyin ortaya çıkması şart" diyerek açıklamalarını noktaladı.