Tv8 ekranlarına gelen Survivor All Star'da heyacan tüm hızıyla devam ediyor. Son bülümde Ayşe Yüksel, Anıl Berk Baki, Sema Aydemir ve Batuhan Karacakaya eleme potasında çıkan isimlerdi. Ada hayatına ve hayallerine veda eden isim ise Sema Aydemir oldu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı'dan Sema'ya yeni bir iş teklifi sundu.

Survivor'dan elendiğini duyan Sema Aydemir, "Çok zorlu bir Survivor yaşadım. İkisinde de bu kadar zorlanmamıştım. Bunu biliyorum ki benim 4-5 ayın sonunda  kafam gidiyor. Özlem beni vurmaya başlıyor. Pes etme diye kendime söylemiştim. Burası çok duygusal olan insanların yeri olmadığını biliyorum. Çok mutluyum, burada olmaktan, buraya layık görülmekten çok mutluyum. Buradas giderken de ağlayarak da gitmek istemiyorum. Herkesi özleyeceğim. Beni performans birincisi yapar rakiplerime ve Nagihan'a teşekkür ediyorum." dedi.

İddialara göre Acun Ilıcalı, Exxen platformunda bulundan yarışmanın genel kordinatörlüğü için Sema Aydemir'e teklif sundu. Birçok Sema Aydemir hayranları "Sema Hanım" diyeceksiniz yorumunda bulundu.

İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim? İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim?