Mertens'ten emeklilik ve Fenerbahçe sözleri! ''Bu durumda olmaları hoşuma gidiyor'' Mertens'ten emeklilik ve Fenerbahçe sözleri! ''Bu durumda olmaları hoşuma gidiyor''

Survivor'da Nisa'nın başarısı gündemden düşmüyor. Eleştiri oklarına maruz kalan Nisa Bölükbaşı hakkında konuşan Sema Aydemir, "Sonuç böyle çıkınca insanlara ters geldi" yorumunda bulundu.

"ACUN ILICALI BİRİSİNİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEZ"

"Acun Bey birisinin şampiyon olmasını istemez. İsteseydi İhsan Tarkan şampiyon olurdu. Kardeşi gibi. Belki ben olurdum ben onun iş yerinde çalışanıyım. Çok sevdiği futbolcu dostları geldi. Ümit Karan olurdu. Acun bey bir kere Nisa şampiyon olsun istedi gibi şeylerin olabilme ihtimali yok. Ama işte burada Nisa ben oynamayacağım deyip oynamayan ya da biz seçtiğimizde zayıf seçiyorlar dedi. Kadın şampiyon olduğunda insanların tepkisi fazla oldu. Çünkü herkes bu bir performans yarışması dedi. Bu sene de performans yarışması olacak çünkü en iyiler geliyor ya. Şimdi sonuç böyle çıkınca insanlara ters geldi. Biz de eleştirmek de çok fazladır. Bir kısım içine sindiremedi."