Son zamanlarda yaptığı canlı yayınlarla gündeme gelen Serdar Ortaç, geçtiğimiz günderde ayağını kaybetme riski olduğunu söyleyerek sağlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Serdar Ortaç Akustik Vol 1 – Söz Müzik

Serdar Ortaç, TRT1'de yayınlanan 'Alişan ile Hayata Gülümse' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Yıllarca kumar oynayan ve bununla ilgili pişmanlığını zaman zaman dile getiren Ortaç, "35 sene kumar oynadım, kazananı görmedim" dedi.

Kumarda 459 bin dolar kaybeden Serdar Ortaç, masa kapatıp tek başına rulet  oynuyormuş! - Son Dakika

Kumardan kazanamazsınız

Serdar Ortaç konuk olduğu programda kendisine sorulan “Bu hayatta seni en çok üzen olay ne?” sorusuna; “Ölümler, çok para kaybetmem, çok kumar oynamam beni mahvetti. Şimdi yok ama çok geç oldu. Yemin ediyorum kazanamazlar. Pazartesi 1 kazanırsa çarşamba 2 kaybeder. Kendini kaybederse 10 gider. 10 lirayı geri almak için 10 senen gider. Kazansam ben kazanırdım 35 senedir oynuyorum. İnsan sadece mesleğinden kazanır. En iyi evlerde oturdum en iyi arabalara bindim. Her şeyin en lüksünü yaşadım. Öyle bir hayat yok.” diye cevap verdi.

Serdar Ortaç'tan Alişan'a itiraf! "Çok kumar oynamam beni mahvetti" deyip  ekledi: Çok para...

MS hastalığı ile ilgili de konuşan Ortaç, sağlıklı olduğu günlerini özlediğini belirtti.

Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

Editör: Zeynep Peksoy