Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Kumar bağımlılığı yüzünden maddi manevi birçok şeyini kaybeden Serdar Ortaç son olarak eşi Chloe Loughnan ile boşanmıştı. Yaptığı yayınlarda sürekli ona atıfta bulunan ünlü şarkıcı kendisi her defasında bu durumdan dolayı çok üzgün ve ruhsal oalrak çok yorulduğunu dile getiiyor.

SERDAR ORTAÇ İLE CHLOE NEDEN BOŞANDI?

Chloe Loughnan, 2019 yılında boşandığı Serdar Ortaç'la yaşadıklarını ilk kez anlattı. Ortaç'ın kumar bağımlılığı yüzünden takılarını dahi bozdurduğunu iddia eden Chloe, "Kumar oynadığı ve benimle kötü konuştuğu için çocuk sahibi olmak istemedim. Miami'de geçirdiğim kazada yüzüm parçalandığı için 'Eskisi kadar güzel olmayacaksın, seni istemiyorum, çirkinleştin' deyince boşanmak istedim" dedi.

"TAKILARIMI BOZDURUP KUMAR OYNUYORDU, BU YÜZDEN ÇOCUK YAPMADIM''

Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığından dolayı kendisine aldığı takıları dahi sattığını söyleyen model, "Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Oynamaması için her şeyi yaptım. Evlenmeden önce kumar oynamamasını söylemiştim. Bu yüzden riske girmemek için çocuk yapmadım. Kendimi evimde rahat hissetmedim ve güvenmedim. Serdar benim takılarımı satarak kumar oynuyordu. Bütün evlilikte kavgalar olur ama bizim kavgalarımız normal değildi. Evliliğin ilk günlerinde tartıştığımız ona cevap verirdim ama zamanla beni bastırdığı için cevap vermiyordum. Dışarıda bile tartıştığımız etrafımızdaki insanlar bize bakıyordu" ifadelerini kullandı.

KOLPAÇİNO 4'TE OYNAYACAK

Serdar Ortaç, Kolpaçino 4'ün çekimleri için Adana veya Gaziantep'e gideceğini söylerken filmde İbrahim Tatlıses'in de yar alacağını söyledi. Ortaç ayrıca o çekimler başlayınca rahatladığını ve TikTok'un aklına gelmediğini belirtti.