Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu üyeleri, "Mesleki Eğitim Kanunu" kapsamındaki sigorta başlangıçlarının emeklilik için dikkate alınması talebiyle İstanbul'da birkez daha bir araya gelerek miting düzenleyeceğini duyurdu.

Yerel seçim öncesi uğradıkları haksızlığın ortadan kaldırılması için mücadelelerine devam eden Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları 18 Şubat'ta buluşuyor. 

Fethi Gürer: 696 sayılı KHK ile belediye taşeron işçileri Belediye şirket işçisine dönüştürüldü Fethi Gürer: 696 sayılı KHK ile belediye taşeron işçileri Belediye şirket işçisine dönüştürüldü

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da yaptığı paylaşımla staj ve çıraklık mağdurlarınının etkinliğini de duyurarak; Bu ülkenin emekçileri küçük yaşta çalışan emek veren stajyer ve çıraklardır. Söz verdiniz sözünüzü de tutmuyorsunuz. Bu mağduruyeti bitirmek sizin yükümlülüğünüzdür. Bir an önce 3308 sayılı yasa düzenlenmeli, stajyer ve çırakların haklarını vermelisiniz. Bu kitleyi kandırdığınız yeter. Sabır sabır nereye kadar?3308 sayılı yasa mağduları haklarını istiyor. Söz verdiniz tutmalısınız. Bizler muhalefet olarak sonuna kadar stajyer ve çırak kardeşlerimizin haklarını savunacağız. SUSMAYACAĞIZ!'' ifadelerini kullandı.