Mersin'de yaşanan korkunç olayda detaylar ve ifadeelr ortaya çıkıyor.

Mersin'de Hasan Sevincer adlı şahıs sevgilisi olduğu bilinen bir kadına kabusu yaşattı.

Sevincer, sevgilisini önce beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü sonra da bıçakla vücuduna simgeler kazıdı. Defalarca kez bıçaklanan genç kadın içler acısı halde hastaneye kaldırıldı. Cinsel istismarın da söz konusu olduğu korkunç olayda cani sevgili nihayet tutuklandı.

Erkek arkadaşı ve onun kuzeni tarafından bıçakla ve darbedilerek yaralanan kadın, işkenceye maruz kaldığını belirterek zanlıların en ağır cezayı almasını istedi.

28 Eylülde buluştuğu erkek arkadaşı Hasan Sevincer ve onun kuzeni M.G. tarafından araçla götürüldüğü Erdemli ilçesinde bıçakla ve darbedilerek ağır yaralanan R.Enin (23), Erdemli Devlet Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi tamamlandı. Darp edilen yaralı kadın başından geçenleri şöyle anlattı:

Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi

"Silifke ilçesi Yeşilovacık mevkisine vardığımızda A.Ş. ismindeki bir kişinin önünü kesip darbettiler. Daha sonra beni de darbedip aracın bagajına koydular. Babasının da kabrinin olduğu mezarlığa götürüldüm. H.S, beni sandalye, aracın krikosu ve jantıyla darbetti. Ağır yaralar almıştım. Su istedim ama bir damla su vermediler. H.S, Babamın mezarının başında öleceksin. diyordu. Mezarlık ilçe merkezine çok uzaktaydı. Bir ara kaçmaya çalıştım ama beni yakalayıp başıma taşla vurdu. Bayılma durumuna geldim. H.S, bana vurmaya devam etti. Daha sonra yeniden aracın bagajına beni koydular. Araçta ve götürüldüğüm evimde de şiddet devam etti. Annemin yanında yumruk atıp bıçakla başımdan yaraladı."

Ağır yaralanan R.E., "Bir ömür cezaevinden çıkmasınlar. Benim yaşadıklarımın fazlasını yaşasınlar. Hala kendime gelemedim. Kadına yönelik şiddete karşı en ağır cezalar çıkartılsın." dedi.