Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun'dan kademeli emeklilik mağdurlarına büyük destek. 

EMADDER: Daha adil ve vicdani olan kademeli bir geçiş istiyoruz - Net Haber  Ajansı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının sonrasında  hak kaybına uğrayan 2000 sonrası SGK'lılar, 1 gün geç SGK kaydı yapılmasıyla 17 yıl emekliliği kaçıran vatandaşlar, yaşatılan mağduriyetin toplumsal adaletsizliğe yol açtığını belirterek hükümete seslendi. Bakanlığın ise konunun çözümün ilişkin çalışma başlatmaması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. 

Emeklilikte Adalet Derneği adalet arayışı

VATANDAŞLARDAN KADEMELİ EMEKLİLİK TEPKİSİ 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının sonrasında  hak kaybına uğrayan 2000 sonrası SGK'lılar, 1 gün geç SGK kaydı yapılmasıyla 17 yıl emekliliği kaçıran vatandaşlar verilen sözlerin tutulmamasına tepki gösterdi. Ak Parti'nin kademeli emeklilik bekleyenlere kapıyı kapattığını bekleyen mağdurlar, ''Ak Parti şimdilik Kademeli emeklilik bekleyenlere kapıyı kapattı. 31 Mart yerel seçimlerini hedefleyen ve birazcık analitik strateji üretebilen muhalefet , hükümeti bu adaletsizlik üzerinden sarsar ve adaletli bir yerde durduğunu halka kanıtlar…İş hayatında 8 Eylül 99 sonrası girişli milyonlarca insan ADALETE susamış durumda.'' şeklinde açıklama yapıldı. 

EMADDER'den büyük İstanbul mitingi: Mezarda emekliliğe hayır! - Söz Bursa

Hastane Bilgi İşlem Personelleri kadro sözünün tutulmasını bekliyor Hastane Bilgi İşlem Personelleri kadro sözünün tutulmasını bekliyor

EMADDER'DEN KADEMELİ EMEKLİLİK İÇİN ADALET ÇAĞRISI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının sonrasında  hak kaybına uğramasının ardından, Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) adı altında toplanan dernek yaptığı açıklamada, ''Seçimin anahtarı; 2000 sonrası SGK'lılar (EMADDER)

Paranın Tanımı ve Para Nedir | Sigma

olarak anayasanın eşitlik ilkesine uygun kademeli emeklilik istiyoruz. Yaşıtlarımızla aramızda oluşan 17-20 yıllık fark kabul edilir gibi değil Burada çok büyük bir adaletsizlik var İstanbul mitingimize herkesi bekliyoruz 21 Ocak 2024'' şeklinde açıklama yapıldı. 

SOSYAL GÜVENLİK UZMANINDAN KADEMELİ EMEKLİLİK İÇİN BÜYÜK DESTEK!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının sonrasında  hak kaybına uğrayan 2000 sonrası SGK'lılar, 1 gün geç SGK kaydı yapılmasıyla 17 yıl emekliliği kaçıran vatandaşlaryönelik SGK uzmanı, ''Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin sunmuş olduğu kanun teklifi yanlış. EYT'yide kademeli emekliliğe dahil etmişler.'' dedi. Yeniden Refah Partisi'nin Kanun teklifi verdiğini belirten Erdursun, EYT'nin verilen kanun teklifi ile yasalaştığını ve kademeli emeklilik için sabırlı olunması gerektiğini vurguladı.