Yeni projesi 'Üvey Anne' dizisi için set çalışmalarına devam eden şarkıcı ve oyuncu Kutsi, şu sıralar özel hayatında yaşanan olumsuzluklarla gündeme geliyor. 2021 yılının Mart ayında nikah masasına oturan Kutsi, başrolünü Nehir Erdoğan ile paylaştığı 'Benim Adım Melek' dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz'ın annesi Sibel Ülker ile dünya evine girmişti.

Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor

Sibel Ülker şiddetle ilgili bir paylaşım yaptı

Daha evliliğinin ikinci baharını yaşamaya fırsatı olmayan Sibel Ülker, sosyal medya hesabında kadına şiddetle ilgili bir paylaşım yapmış, kısa bir süre sonra ise paylaşımı kaldırarak 'yanlış' anlaşıldığını açıklamıştı. Öte yandan evliliklerinin ikinci yılında sessizliğini daha fazla koruyamayan Sibel Ülker,  'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' iddiasıyla boşanma davası açtı.  Önümüzdeki ay mahkemeleri görülecek olan ünlü çiftin, dava dosyasında psikolojik şiddet dahil birçok ciddi iddiaların olduğu öğenildi.