Emanet dizisinin ardından Kızılcık Şerbeti dizisinde başarılı bir performans sergileyen Sıla Türkoğlu, kısa sürede edindiği seyirci kitlesiyle Türkiye'nin çok konuşulan oyuncuları arasında yer almayı başardı. 

Sıla Türkoğlu'nun Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi başarılı oyuncularla birlikte rol aldığı Kızılcık Şerbeti de sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. 

Buse Terim | Oyuncu Sıla Türkoğlu, Pure Beauty'nin marka yüzü oldu

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor

Her cuma yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu haftanın diğer günleri de çok konuşuluyor.

Sıla Türkoğlu, Abda Analytics'in verilerine göre, dün 62 binden fazla ileti sayısıyla çok konuşulanlar arasında 5.sırada yer aldı. 

Sıla Türkoğlu kimdir?

18 Nisan 1999 yılında İzmir’de doğdu aynı zamanda İzmir Bornovalı olan Sıla Türkoğlu oyunculuğa 19 yaşında başlamıştır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer almaya başlamıştır. Sıla Türkoğlu 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle ekranlara merhaba dedi. 2019'da Yemin dizisinde Suna karakterini, Eylül 2020’de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Temmuz 2022'de yayınlanan 416.bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı. Güncel olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Sıla Türkoğlu'nun oynadığı diziler

  • Ağlama Anne
  • Yemin
  • Emanet
  • Kızılcık Şerbeti