Türkiye'nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncu Sıla Türkoğlu, beğenileri toplamaya devam ediyor.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncunun takipçi kitlesi giderek artıyor. Son olarak yeni bir dizi haberiyle gündeme gelen Türkoğlu'nun Instagram üzerinden yaptığı "Eylülü karşılarken" açıklamalı yaptığı paylaşım hayran bıraktı.

Paylaşıma binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

sila-turkoglu-1

YENİ DİZİ DETAYLARI

Giderek yükselen başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu'nun yeni dizisi merakla beklenirken detaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Sıl Türkoğlu'nun da yer alacağı Kızılcık Şerbeti adlı dizi Kasım 2022 de yayın hayatına başlayacak. Güçlü bir kadroyla ekranlarda yer alacak olan ve Sıla Türkoğlu'nun Doğa karakterini canlandıracağı dizide partneri Doğukan Güngör olurken Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Füsun Demirel gibi bir çok ünlü isimde yer alıyor. 

DİZİ KONUSU

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcılığını Gold Film ve Faruk Turgut üstlendi. Yakın zamanda Show TV televizyon kanalında başlayacak dram türündeki dizinin oyuncu kadrosu büyük oranda netleşti ancak henüz tamamlanmadı.

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç (Ketche) bulunuyor. Dizide iki aile büyük bir mücadelenin ardından büyük bir kırılma yaşayacak ve çocuklarının yaşadığı ilişkinin ardından birbirlerini anlama sürecine girecek. Dizinin Kasım ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Sıla Türkoğlu'nun sevenleri ise kasımı sabırsızlıkla bekliyor.