Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

Emanet dizisiyle büyük bir çıkış yaptığı kariyerine Kızılcık Şerbeti dizisiyle devam eden genç oyuncu Sıla Türkoğlu, diziye verilen ceza nedeniyle RTÜK'e sitem etmişti. Daha sonra alınan karala birlikte diziye verilen ceza kalkmıştı. Yeni bölümleriyle izleyicileri heyecanın içine sürükleyen dizide yeni gelişmeler yaşanırken Sıla Türkoğlu, 25 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında 1. sırada yer aldı.

Sosyal medyada hayranlarının desteği ile gündeme damga vuran Sıla Türkoğlu, oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ile arasına fark atarak listede 1. sırada yer aldı. Demet ÖzdemirEbru ŞahinElçin SanguAfra Saraçoğlu, Melis Minkari, Devrim Özkan, Rabia Soytürk ve Melis Sezen gibi ünlü isimlerin yer aldığı listede 2. sırayı alan Sıla Türkoğlu, 31 bin 500 ileti sayısı alarak Su Burcu Yazgı Coşkun'u ardında bırakarak en çok konuşulan kadın oyuncu oldu.