Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisininde Doğa rolünü oynayan Sıla Türkoğlu ve 'Kıvılcım' karakterini canlandıran Evrim Alasya birlikteyken etrafa verdikleri enerjiyle insanları büyülüyor.

 

TRT'den beklenmeyen final kararı! Sevilen dizi ekranlara veda ediyor TRT'den beklenmeyen final kararı! Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

Usta oyuncu Evrim Alasya en son Sıla Türkoğlu için “Sıla ile elektriğimiz, enerjimiz çok tuttu. Onunla çektiğimiz sahnelerle ilgili çok güzel sözler duyuyorum. Sıla bu işe yeni başlamış çok akıllı, tertemiz bir kız. O yüzden de onunla iletişimimiz çok güzel bir halde. Birbirimize oynarken de yansıyor. Ekip çok güzel, oyuncu ekibi o kadar güzel tuttu ki. Herkes sanki o rolün insanı gibi. O çok büyük bir şans bizim için.” yorumunu yapmıştı.

Sıla Türkoğlu’nun Episode Dergisi Mart 2023 sayısında Kızılcık Şerbeti dizisinde başrollerini paylaştığı oyuncu arkadaşı Evrim Alasya ile birlikte yer alması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncuların birlikte çekildiği kareler hayranlar tarafından heyecanla paylaşıldı.