Türkiye'nin genç ve yetenekli oyuncusu Sıla Türkoğlu, Altın Kelebek Ödülleri'nde "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki muhteşem performansıyla Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü kazandı.

Sıla Türkoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Altın Kelebek  2023 Yılın yıldızı parlayan ismi Sıla Türkoğlu oynadığı diziler ve filmler!  - Haberler

Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü kazanan başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu, geceye sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda etkileyici güzelliğiyle de damga vurdu. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Türkoğlu, ödül gecesindeki şıklığı ve doğal güzelliğiyle göz kamaştırdı.

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor

Kızılcık Şerbeti Oyuncularının Altın Kelebek Ödülleri'nde Hiçbir Ödül  Almaması Sosyal Medyanın Gündeminde!

Genç oyuncunun başarısı, hayranlarını ve iş arkadaşlarını gururlandırırken, özellikle sevgilisi Alp Navruz da bu mutluluğu paylaşırken onu yalnız bırakmadı.

Sıla Türkoğlu'nun ödül kazandığı gece, Alp Navruz, sevgilisini tebrik etmek ve gururunu paylaşmak adına özel bir jestte bulundu.

Ünlü oyuncu, Türkoğlu'na muazzam bir çiçek buketi gönderdi. Buketin içinde rengarenk çiçeklerle dolu olan bu güzel jesti, Sıla Türkoğlu sosyal medya hesabından kalpli emoji ile paylaştı.

Sıla Türkoğlu'nun Yıldızı Parlayanlar Ödülü, genç oyuncunun kariyerindeki yeni başlangıcını simgeliyor.