Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa rolünü canlandıran Sıla Türkoğlu, güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Başarılı oyuncu son paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. O fotoğrafa kısa zamanda yüz binlerce beğeni yağdı.

Sıla Türkoğlu güzelliğiyle dikkat çekti

Dizi sektörüne Ağlama Anne dizisi ile giren ve Emanet dizisi ile adeta yıldızı parlayan oyuncu Sıla Türkoğlu gündemden düşmüyor. Başarılı oyuncu, Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Doğa karakteri ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Türkoğlu, başarılı oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Sıla Türkoğlu'nın duru güzelliği çok konuşuldu

Sıla Türkoğlu, Ağlama Anne ve Emanet dizileriyle dizi sektörüne adım attı ve yıldızlaştı. Show TV'de Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa rolünü üstlenen Türkoğlu, izleyicileri kendine bağlıyor. Türkoğlu'nun oyunculuk yeteneği kadar güzelliği de göz kamaştırıyor. Kısa süre önce yeşilleriyle poz veren Sıla Türkoğlu, hayranları tarafından eski haliyle karşılaştırıldı. Buna göre. Türkoğlu duru güzelliği ile tekrar gündeme geldi.

Sıla Türkoğlu, daha önceki dizisinde rol aldığı sahnelerle estetik tartışmasına konu oldu. Ancak oyuncunun yüzünde herhangi bir operasyon izi bulunmadığı ortaya çıktı. Sıla Türkoğlu'nun doğal güzelliği, hayranlarını ve takipçilerini etkiledi.