Dün akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Başak Mahallesi 1699'ncu Sokak'ta meydana gelen olayda Tuğba U, çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapan 9 yıllık eşi Bülent U. ile 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşamaya başladı. Tuğba U., daha sonra 1 çocuğunun babası eşinden boşanmak için dava açtı. Tuğba U., boşanma aşamasında eşinin sürekli kendisini rahatsız etmesi üzerine uzaklaştırma kararı aldırdı.

Sokak ortasında dehşet! Bekçi, boşanma aşamasındaki eşini vurdu

SOKAK ORTASINDA SİLAHINI ÇEKTİ

Bülent U., dün konuşmak için eşiyle bir araya geldi. Çift arasında çıkan tartışmanın ardından Bülent U., üzerindeki tabancayı çıkarıp, sokak ortasında eşinin bacaklarına 3 el ateş etti. Tuğba U., kanlar içinde yere yığılırken, Bülent U. koşarak uzaklaştı. Bülent U.'nun olay yerinden uzaklaşması çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tuğba U., ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sokak ortasında dehşet! Bekçi, boşanma aşamasındaki eşini vurdu

Solingen faciasından 31 yıl sonra aynı korkunç şüphe! Türkiye adalet istedi Solingen faciasından 31 yıl sonra aynı korkunç şüphe! Türkiye adalet istedi

Tuğba U.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken şüpheli Bülent U. ise polisin yaptığı çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.