Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseri olduğu için tedavi görmeye başlayan oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu zaman zaman sosyal medyadan paylaşım yaparak takipçilerine ve sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgiler veriyordu.

Haberi doğrulayan Hamdi Alkan "Maalesef kaybettik. Daha fazla direnemedi. Çok üzgünüm. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı" dedi.

Birçok dizi ve filmde rol alan 59 yaşındaki Billur Kalkavan, hastalığının gördüğü koronavirüs tedavisi sonrası teşhis edildiğini söylemiş, doktorunun tavsiyesi üzerine kilo almak için hastaneye yatmıştı.

Ünlü sanatçıya sevenlerinden destek mesajları yağmıştı. Taburcu olmasının ardından evinde dinlenen Billur Kalkavan, en büyük moral kaynağım dediği kedileri ile vakit geçirmeye başlamıştı.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

"HER GÜN DAHA İYİYİE GİDİYORUM"

Yaşadıklarını yayınladığı bir videoyla anlatan oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

''Sağlık durumumu merak edenler için söylüyorum; çok iyiyim her gün daha da iyiye gidiyorum. Sonuçlar da çok güzel çıkıyor, merak edecek hiçbir şey yok iyileşiyorum. Kafamdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için... Atlatıyorum bu meseleyi, merakta kalmayın.''