FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen hayatını kaybetti iddiaları sosyal medya üzerinde gündem oldu. Karanlık Oda TV'nin verdiği bilgilere göre Fethullah Gülen'in kalbi durdu. Geçtiğimiz akşam saat 20.30 sularında kalbi durduğu iddialarına tepkiler büyük.

Akşam gazetesi yazarı Kutuluş Tayiz de konuyla ilgili,

"Pensilvanya'da "iyi" haber kaynaklarına sahip olan "Karanlık Oda'nın verdiği bilgilere göre FETÖ lideri Gülen'in kalbi önceki gün 20:30 civarında durmuş. Doktorların müdahalesiyle de Gülen'in kalbi yeniden çalıştırılmış! Medya da bu bilgileri çevirip duruyor. Bir heyecan bir heyecan! Gülen, sahiden de yaşıyormuş gibi! Gülen'in kalbi 15 Temmuz akşamı durdu zaten. Darbe başarısız olunca Gülen diye bir CIA projesi de öldü. Türk milleti, Gülen'i 15 Temmuz akşamı gömdü.Gülen'in ölüp ölmediği haberlerinin hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur.

Gülen bir projedir. 1950'lerden sonra CIA'nin geliştirdiği, Türk devletini ele geçirmek için palazlandırdığı bir projedir." açıklamalarıyla tepki gösterdi. 

Edanur'un ölümü gündeme oturmuştu! İBB ihmaline ilişkin soruşturmada son durum Edanur'un ölümü gündeme oturmuştu! İBB ihmaline ilişkin soruşturmada son durum

Fethullah Gülen'in ölümü ve yerine geçecek kişiyle alakalı ise net bir açıklama bulunmuyor.