Yeniden Refah'ta şoke eden gelişme! Konya'da Belediye Başkanı Öztoklu partisinden istifa etti Yeniden Refah'ta şoke eden gelişme! Konya'da Belediye Başkanı Öztoklu partisinden istifa etti

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 5.17 oy oranına ulaşan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı mı yoksa Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyeceği henüz bilinmiyor. Siyaset gündeminde merak edilen bu sorunun cevabı ise bugün saat 17:00'da Sinan Oğan tarafından halka açıklanacak.

KARARINI BUGÜN DUYURACAK

Sinan Oğan, bugün saat 17.00'da düzenleyeceği bir basın toplantısıyla kararını açıklayacağını aktararak sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00'da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz." ifadeleri yer aldı.