Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile hayata geçirilen "İlk Evim" projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesine yapılacak 20 bin 920 konutun kura çekimlerine başlandı. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilebilecek. İstanbul sosyal konut kura çekimi sonuçları canlı yayını için buraya tıklayabilirsiniz.

Türkiye ile Azerbaycan arasında tarımda iş birliğine imza atıldı Türkiye ile Azerbaycan arasında tarımda iş birliğine imza atıldı

TOKİ'den kura çekilişine ilişkin yapılan açıklama şu şekildeydi; TOKİ İstanbul Tuzla için kura çekimi Tuzla Belediyesi'nde; Çatalca kurası Silivri Alibey Spor Salonu'nda; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri kura çekimi ise Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'ndda noter huzurunda gerçekleşecek.

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Kura takvimine göre, 16 - 29 Mart 2023 Tuzla 20 bin 920 konut ve 30 Mart 2023 Çatalca 540 konut için kura çekimleri oluyor. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi ile ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşların isim listesine TOKİ'nin resmi adresinden ulaşılabilecek. Kura çekimi sonuç ekranınına buradan ulaşabilirsiniz.