11 ay önce Gündem

Diyarbakır Çüngüş'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 01.25'te yaşanan deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

11 ay önce Siyaset

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Meclis bahçesinden katıldığı canlı yayında kendisini "AK Parti Milletvekili" olarak tanıtan sunucuyu uyararak "Çok büyük bir yanlışlık oldu." dedi.

11 ay önce Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hükümetin bakanlarını duyurdu. Kabinedeki isimlerde yalnız iki bakan yerini korurken MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanı olması dikkat çekti. İşte kabinedeki o isimler...

11 ay önce Spor

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, rakibini 5-2 mağlup ederek puanını 77'ye yükseltti.

11 ay önce Siyaset

CHP Parti Meclisi Toplantısı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 5 saat sürdü. Toplantıda yeni MYK'nın 38'inci Olağan Kurultay çalışmalarını başlatması kararı verildi.

11 ay önce Gündem

CHP' parti toplantısının ardından kendilerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edecek kişiyi açıkladı.

11 ay önce Gündem

Sivas'ın Ulaş ilçesinin merkez üssü olduğu bir deprem meydana geldi. Saat 18.07'de kaydedilen depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü.

11 ay önce Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki yemin töreninin ardından Beştepe'de bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında bu akşam yeni kabineyi açıklayacağını duyurarak muhalefete çağrıda bulundu. "Seçim dönemindeki kırgınlıkları bir tarafa koyalım." diyen Erdoğan, "Küslük olmuşsa, kalpler kırılmışsa barışmanın yollarını arayalım. Gelin Türkiye Yüzyılı’nın inşasına omuz verelim." ifadelerini kullandı.

11 ay önce Gündem

Ak Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de yemin ederek görevine başladı.

11 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin ederek resmen göreve başladı.

Reklam Bloğu
//