11 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemin töreni için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM)geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de resmi törenle karşılandı.

11 ay önce Gündem

Afşin-Elbistan B Termik Santrali'nde çıkan yangına ekiplerce müdahale edildi.Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ve 10 Mayıs'ta yapılan bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden üretime başlayan Afşin-Elbistan B Termik Santrali'nde çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

11 ay önce Gündem

Yeni dönem kabinesinde yer alacak isimler, 2023 Türkiye Genel Seçimleri'nin tamamlanmasının ardından gündeme geldi.

11 ay önce Gündem

İzmir'de yağış sonrası cadde ve sokaklar gölde döndü. Esnaf ise sokaktan geçmek için çareyi kürek ve botta buldu.

11 ay önce Genel

AK Parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi.

11 ay önce İşçi Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Binlerce sürücü gözlerini Kabine'ye çevirdi.

11 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, NATO'nun talebi üzerine bir komando taburunun 4-5 Haziran tarihlerinde Kosova'daki Sultan Murat Kışlası'na intikal edeceğini açıkladı.

11 ay önce Gündem

İzmir'de Hülya Şellavcı Yeğin'in, boşanma davası açıp uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Kaffar Yeğin tarafından öldürülmesi olayında görevi ihmal ettiği öne sürülen 12 polis memuru hakkında 3 aydan 1'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

11 ay önce İşçi Haberleri

"EYT'de staj ve çıraklık son dakika gelişmesi var mı?" sorusu staj mağdurları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

11 ay önce Gündem

İstanbul Beykoz'da yaşanan bir olay mahalle sakinlerini şaşkınlığa uğrattı.

Reklam Bloğu
//