Emanet dizisiyle büyük bir çıkış yaptığı kariyerine Kızılcık Şerbeti dizisiyle devam eden genç oyuncu Sıla Türkoğlu, yerli ve yabancı birçok hayranı tarafından takip edilmeye devam ediyor. Güzelliği ve oyunculuğu ile akıllara adını kazıyan güzel oyuncu bu sefer de "RE TOUCH mag" Haziran sayısının konuğu oldu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?

"RE TOUCH mag" Haziran sayısının konuğu olan Sıla Türkoğlu, Abda.tv'nin yayınladığı 23-29 Mayıs haftasında sosyal medyanın en popüler kadın oyuncuları listesinde arasında yer aldı. Listede; Merve Dizdar, Demet Özdemir, Afra Saraçoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Elçin Sangu, Melis Sezen, Devrim Özkan, Ebru Şahin ve Rabia Soytürk gibi ünlü isimlerin arasında yer alan Sıla Türkoğlu, 34 bin 800 ileti sayısı alarak 23-29 Mayıs haftasında sosyal medyanın en popüler kadın oyuncuları listesinde 3. sırada yer aldı.