Sözleşmeli Erbaş ve Er Derneği Başkanı Abidin Kocabuğa, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan er ve erbaşların kamuda istihdam edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Gürer'den emekliler için Meclis'e kanun teklifi Gürer'den emekliler için Meclis'e kanun teklifi

Sözleşmeli Erbaş ve Er Derneği son olarak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

WhatsApp Image 2024-02-07 at 14.41.44

WhatsApp Image 2024-02-07 at 14.41.44 (1)

Ziyaretten aktarılan notlar şöyle:

''Bugün Ankara'da Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Mustafa Destici, randevu talebimizi uygun görerek Sözleşmeli Erbaş ve Er Derneği (SÖZPER-MALUL-DER) Genel Başkanlığı olarak bizi ağırladılar.

Dernek olarak görüşmeler yaptık. Sözleşmeli er kardeşlerimizin memurluk atamalarının yapılması için diğer özlük haklarının verilmesi için görüştük. Daha sonra Büyük Birlik Partisinin canlı yayınlanan haftalık basın açıklamasına katıldık. Canlı yayında Sayın Mustafa Destici, Dernek olarak bizleri ayağa kaldırarak tanıttı ve sonrasında memur olarak atamalarının yapılması için sözleşmeli erbaş ve er kardeşlerimizin memur olarak atanmalarının yapılmasını ve özlük hakları ile ilgili kanun çıkartılarak düzeltilmesini Türkiye önünde duyurdu ve savundu.

Sayın Mustafa Destici'nin tüm sözleşmeli erbaş ve er kardeşlerimize selamları var. Konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat ileterek bakanlıklar arasındaki belirsizliğin giderilerek bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın talimat vermesi hususunu ileteceklerini bize söylediler.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'ye şahsım ve tüm sözleşmeli erbaş ve er kardeşlerimiz adına teşekkür ederim.''