Destici, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye'nin bölünmesi için ABD, AB, emperyalizm ve teröristlerin desteğiyle cumhurbaşkanı adayı yapıldığını" ileri süren Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e de milliyetçi bir partinin genel başkanı olarak bu masada bulunduğu gerekçesiyle eleştirilerde bulundu.

Ömer Fethi Gürer'den staj ve çırak, Bağ-Kur tescil, TYP çalışanları ve taşeron işçilere ilişkin öneri Ömer Fethi Gürer'den staj ve çırak, Bağ-Kur tescil, TYP çalışanları ve taşeron işçilere ilişkin öneri

BBP Genel Başkanı Destici, "Gerçek bir milliyetçi, kendi sondaj gemilerimizle, kendi denizlerimizde, Karadeniz'de, Sakarya gaz sahamızda bulduğumuz ve bugün milletimizin kullanımına sunulan gaz için 'Acaba gerçekten çıktı mı? Yoksa Rusya'dan mı gönderildi?' der mi? Demez." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğal gazın ücretsiz kullanımıyla ilgili verdiği müjdelere işaret eden Destici, "Sana da bedava Akşener. Kılıçdaroğlu'na da bedava. Babacan'a da bedava. Davutoğlu'na da bedava. Karamollaoğlu'na da bedava. Ancak, yedili masadaki ortağınızın uzantısı olan PKK'ya, YPG'ye, terör örgütlerine yok. Onlara İHA, SİHA, onlara akıllı bomba, onlara roket." ifadelerini kullandı.