İnfaz koruma memurları özlük haklarında iyileştirme bekliyor! İnfaz koruma memurları özlük haklarında iyileştirme bekliyor!

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduriyetini doğru tanımlayarak konu ile ilgili yetkili mercilere çözüm önerisi üreten ve çözümün takipçisi olabilen, ayrıca daha çok mağduru mücadeleye katarak, illerde örgütlenip dernekler kurarak, bu dernekleri tek bir çatı olarak federasyon altında birleştiren Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu; doğru staj ve çıraklık dosya ve sunumlarını hazırlayarak, mağduriyetin temelinden şaşmadan sosyal medya ve geleneksel medyada etkin kullanarak yetkililere seslenmeye devam ediyor.

Çalışkan ve temsil gücü yüksek ekipler kurarak, amaca yönelik verimli kişileri çözüm sürecine dahil eden, ikna kabiliyeti yüksek kişilerle beraber doğru zamanlarda doğru yetkililerle görüşme sağlayıp alanlarda ve parti ziyaretlerinde mağdurları iyi organize ederek, kordinasyonu sağlayan federasyon sosyal medyadan bir açıklamda bulundu. 

Bu açıklamada; ''Gecmişte zaten tek bir işe girişimiz vardı ve hala aynı sigorta numarasından devam ediyoruz, Bugün de E-Devlet’e girdiğimizde 4A tescil tarihimiz ve ilk işe giriş tarihimiz yazıyor. Bu tarihlerin uzun vade sigorta başlangıcı sayılmaması büyük haksızlıktır. Bizler diğer çalışanlar gibi bilfiil çalıştık. Çocukluğumuzu, gençliğimizi işletmelerde çalışarak harcadık. Sigortanın yarımı olmaz. Fiili çalışmanın geçmeyeni olmaz. Devletimiz tam sigorta hakkımızı vermelidir. Sn Vedat Işıkhan'' sözleri yer aldı.