BM'de tiyatral eylemler: BM Şartı'nı kağıt imha makinesinden geçirdi BM'de tiyatral eylemler: BM Şartı'nı kağıt imha makinesinden geçirdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun eski Milletvekili Suat Kılıç; “Sayın Cumhurbaşkanı’ndan emekli maaşlarına yapılacak artışın zamanlaması konusunda açık tarih bekliyoruz” dedi.

Suat Kılıç yaptığı açıklamada; ''Emekliler bekliyor, yarın değil hemen şimdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilerden yükselen sese kulak verdi ama Macaristan dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamalarda tarih vermedi. Sayın Cumhurbaşkanı’ndan emekli maaşlarına yapılacak artışın zamanlaması konusunda net bir tarih vermesini istiyoruz. Düzenlemenin, hem enflasyon farkını hem de refah payını içermesini istiyoruz. Bu düzenleme için gerekirse Meclis’in olağanüstü toplanmasını, gerekli değilse Cumhurbaşkanı Kararı ile hızlı bir adımın atılmasını emekli vatandaşlarımız adına talep ediyoruz. Emeklinin sesi yeterince çıkmıyorsa, dayanacak gücü kalmadığındandır. Daha fazla zorlamayın, bekletip de yormayın; yılların emeği var… Emekliler bekliyor. Yarın değil, hemen şimdi!'' ifadelerini kullandı.