Survivor All Star nefes kesen bölümleriyle izleyicinin karşısına geçmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde yarışma alanında konuşma yapan Mert ve Sude, izleyicilerin kafasını karıştırdı. Nisa ve Ogeday aşkının ardından adada yeni bir aşk mı doğuyor? 

Eski günlerine döndüğü söyleniyordu: Arda Kural'ın son hali şaşırttı! Eski günlerine döndüğü söyleniyordu: Arda Kural'ın son hali şaşırttı!

MERT SUDE

Mert ve Sude oyun öncesi bir araya geldi. İkili geçtimiz hafta ekrana gelen olay hakkında konuştu. . İlk iki gün algılayamadığını belirten Sude, "Kimseyi daha fazla yormak istemiyorum. " dedi.

"ÖZÜR DİLERİM" 

Mert, Sude'ye yaptığı açıklamada, "Seni çok düşünüyor olsalar sen çok iyi yarışma süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni böyle üzmezler. Bir kere zaten acayip sinirliyim onlara. Söyledikleri şeylerin bazıları kulağıma geldi. Çoğu dedikodu, iftira çoğu.

Survivor oyun öncesi Mert ve Sude buluştu Yarışmayı bırakırım

Doğru olan şeyler var mı? Var. Benim hatalarım var mı? Var. Sana karşı, kendime karşı, başkalarına karşı hatalarım var, evet. Onun için özür dilerim. Sana detaylı şekilde anlatacağım çıktıktan sonra tam olayın ne olduğunu. Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim kafamda planlama var. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim.

SENİN İÇİN YARIŞMAYI BIRAKIRIM

"SENİN İÇİN YARIŞMAYI BIRAKIRIM" 

Buradaki sorun şu: Bu olay kendi içerisinde zamanla çözülecekken Nisa ve Ogeday'ın üstüne vazife olmayan konuları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun? Ben senin için yarışmayı bırakacaktım zaten." dedi.

Survivor oyun öncesi Mert ve Sude buluştu Yarışmayı bırakırım

Sude ise Mert'e, "İlk iki gün algılayamadım tabii. İki günden sonra insan durdukça bazı şeyleri yerine koymaya çalışıyor. O söylediği, benim yaşadığım. Bazı şeyler uyuşuyor, bazı şeyler uyuşmuyor. Burada çözülecek bir durum değil zaten. Çıkınca ne olur yaşayıp göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Survivor oyun öncesi Mert ve Sude buluştu Yarışmayı bırakırım

Sude konuşma sonrası verdiği röportaj'da şu açıklamalarda bulundu: Çok yorulduğumu hissediyorum, çok fazla deşip bir yere varamayacağımı da fark ettim. Çok iyi düşünmem gerekiyor her noktada. Kimseye haksızlık yapmak istemiyorum.

Duygularım olduğu için hassas davranmayı tercih ediyorum. Nisa ile Mert çok yakındı. Ve daha öncesinde bizi tahmin ettiğini söyledi Nisa. Şimdi ben düşünüyorum neden daha önce söylemedi? Kötü bir niyet asla aramıyorum. Kimseyi suçlamak istemiyorum.

İlginizi çekebilir