TV8 ekranında yayınlanan Survivor All Star, tüm hızıyla devam ediyor. Gönüllüler takımında geçen bölüm Hikmet ve Yasin arasında kavga çıkmıştı. İki yarışmacı arasında yaşanan kavga, yeni bölümde tekrar gündeme geldi. Yasin, Survivor Hikmet'in üzerine giderek büyük bir kavga çıkmasına neden oluyor. Yaşanan olay sonrası Acun Ilıca'nın yarışmacı hakkında kararı ne olacağı merak konusu haline geldi.

SURVİVOR YASİN DİSKALİFİYE OLUR MU

SURVİVOR YASİN DİSKALİFİYE OLUR MU? 

Survivor All Star'ın 28. bölümünde Yasin Obuz, kendi takımındaki Hikmet Tuğsuz'la kavga etmesi, yarışmanın gidişatını sorgulattı. Ada konseyi sonrası çıkan kavga yeni bölümde yayınlandı. Takımlar adalarına dönerken Yasin, Hikmet'e kışkırtıcı sözler söyledi. Ardından aralarında kavga çıkıyor ve hem yayın ekibi hemde takım arkadaşları çıkan kavgayı ayırmaya çalıştı. 

Acun Ilıcalı Yasin kararını açıkladı Survivor Yasin diskalifiye mi, elendi mi Yasin-Hikmet kavgası

Yayımlanan 29. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi'nde '''Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce gördüklerimizi hiç görmedik. Seninki apaçık önce sözlü sonra da fiziki saldırı. Diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. İşte ne kadar zorlarımın da limiti tam senin geldiğin yer. Bu açıdan baktığımızda da aldığımız karar gereği...'' ifadelerini kullanıyor. 

Ancak Yasin'in yarışmadaki akıbeti henüz belli değil, net durum salı akşamı yayımlanacak bölümle belli olacak. 

Yani arkadaşlar zaman zaman size kızıyorum. Bu hoşlandığım bir şey değil. Benim de sinirlendiğim zamanlar oluyor. Bazen kızıyorum ama çok sıra dışı olaylar oluyor. Ben de müdahale etmek durumunda kalıyorum. Öyle durumlar çıkıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum bu durumda buna benzer bir şey. Konseyin sonunda Yasin yerinden kalkıp Hikmet'in yanına gelip önce kötü söz söyleyip sonra da bir saldırı hareketine girişti. Benim gördüğüm açıkçası bunlar.

‘İstismarcı sucu’ davası başladı! Daha önce beraat etmiş ‘İstismarcı sucu’ davası başladı! Daha önce beraat etmiş

Acun Ilıcalı Yasin kararını açıkladı Survivor Yasin diskalifiye mi, elendi mi Yasin-Hikmet kavgası

Ilıcalı, Yasin kararını açıkladı ve ''Bu konuyla ilgili bir saatten fazladır toplantıdayız.

Senin gösterdiğin sebeplerin bizi tarafımızda hiçbir karşılığı yok. senin gösterdiğin sebepler solundaki ve sağındaki 15'er yarışmacının hepsinin Survivor'da yaşadığı sebepler. Sebep diye ortaya koyduğun şeyi 3 tane yarışmacı çevirsen hepsi daha fazlasını yaşamıştır. Sürgün adasından geldin başka bir boyuttaydın ve bu lafları kendince değişik bir yerden anlayıp Hikmet'e saldırdın. Anlık bir olay da söz konusu değil.

Seninki apaçık konsey sonrası olaydan 15 dakika sonra Hikmet'e gidip önce sözlü sonra fiziki saldırı.

Şimdi olayı böyle değerlendirdiğimiz zaman benim her zaman söylediğim bir şey var. Yarışmacı kaybetmek istemiyorum. Diskalifiye etmemek için şartları zorlarım. Limiti de senin geldiğin yer. Yarışmacı ne yaparsa eleriz diyoruz ya onun çizgisindesin.

Bu açıdan baktığımız zaman önümüzde alternatif olarak seni diskalifiye etmek duruyor. Sürgün adasından gelmiş olmandan dolayı diskalifiye edilmemen ancak Survivor tarihindeki en yüksek cezalarından birini görmen bizde şu andaki seçenek olarak görünüyor. Bundan sonra zaten bir şey söylememe gerek yok. Böyle devam edersen seni mutlaka eleyeceğiz. Ancak kaldığında da çok uzun süre ödüllerle buluşamayacaksın. Aldığımız karar gereği Yasin tam 6 ödülden mahrum kalacaksın. Eğer ayrılmakla ilgili düşüncen varsa saygım sonsuz. Ben 6 ödül yararlanamayacak olsam bir daha değerlendiririm.'' dedi.

Yasin, Acun Ilıcalı'nın Survivor'a devam etmek istiyor musun istemiyor musun sorusuna gitmek istemiyorum yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı Yasin kararını açıkladı Survivor Yasin diskalifiye mi, elendi mi Yasin-Hikmet kavgası

Acun Ilıcalı'nın Hikmet kararını da, '' Hikmet senin saldırıya uğradığın doğru, haklısın. Ancak senin davranış şeklin ne olursa olsun bizim açımızdan cevapsız kalmaması gerekiyor. Seni haklı bulmama rağmen, yaptığın fiziki hareketlerin mutlaka yaptırımı olması gerekiyor. Sen de 2 ödülden mahrum kalacaksın. Seda'nın darbe alması, Adem'in darbe alması ve fiziki olarak olayı yükseltmen.'' şeklindeki sözlerle açıkladı.