Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken aşkını ifşa eden Evrim Keklik, gündeme bomba gibi düştü.

TV8 ekranlarında yer alan Survivor All Star'da yarışmacıların özel hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Survivor Nisa neden yok, yarışmadan çıkartıldı mı? gelmeyecek mi? 2022  Survivor'da Nisa Bölükbaşı ne oldu, elendi mi ve yarışmaya geri dönecek mi?  | Televizyon Haberleri

Geçen sezon Nisa Bölükbaş ve Barış Murat Yağcı aşkı çok konuşulmuştu. Hatta Taksim Meydan'ında Nisa'ya evlilik teklifinde bulunan Barış, kısa bir süre sonra ayrıldıklarını duyurmuştu. Kısa bir süre önce yine Survivor şampiyonu olan Ogeday Girişken ile yenii bir aşka imza attı. Bu sezon ise aynı adada yarışan isimler, çok konuşuluyor.

Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken, Survivor All Star'da  olacak mı?

'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Geçen bölümlerde ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele etti. Ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı oyunu kazanınca sevinç gösterisinde bulundu. Gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik ise Yağcı'yı eleştirdi. 'Ne çirkin' tepkisini gösteren Evrim, 'Bunun hayranlarına, sevenlerine, sevgililerine anlam veremiyorum' şeklinde konuştu.

Survivor Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken aşkını ifşa etti

Evrim Keklik'in Barış Murat Yağcı için "Bunun sevgililerine anlam veremiyorum" demesine Nisa sessiz kalmadı. Survivor Nisa, takım arkadaşına "Bana da laf atmasaydın olmazdı" şeklinde cevap verdi. Ardından Evrim de "Ogeday varken öyle bir şey yapmam" cümlesini kurdu. Bu yanıt sosyal medyada "Evrim aşkı ifşaladı' yorumlarına sebep oldu.

İlginizi çekebilir