Merve Aydın, Nisa Bölükbaşı hakkında konuştu.

Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı

2014 yılında 'Survivor'a katılan ve üçüncü olan daha sonra da 2015'te 'All Star'da finale kalma başarısı gösteren, 2018'de bir kez daha All Star'da adından söz ettiren Merve Aydın, Survivor 2022'de ise 5 Mayıs'ta yayınlanan dokunulmazlık oyunu sırasında geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

32 yaşındaki Aydın, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de basın mensuplarıyla karşılaştı. Yürümekte zorlandığı görülen Aydın, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Aydın, "Daha iyiyim, toparlıyorum. Altı ayda düzeliyorsun ama ben daha erken yürüdüm. En azından çocuğumun peşinden koşabiliyorum. Psikolojik anlamda çok zor geçti. Ada için büyük emekler verdim ve sakatlanarak ayrılmak durumunda kaldım. Öyle olmasaydı durumlar daha farklı olabilirdi. Nasip kısmet böyleymiş. Allah daha beterinden korudu." şeklinde konuştu.

Bir muhabirin "Sakatlığınız olmasaydı belki de şampiyon olurdunuz?" sözleri üzerine başarılı sporcu, "Evet, olabilirdim. Her şey kısmet" yanıtını verdi. Survivor Merve,  Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu hakkında ise "Bir kadın kazandı. O da herkes gibi mücadele verdi, öyle ya da böyle. Sonuçta şampiyon oldu. Halkımızın seçimi, yapacak bir şey yok" dedi.

Batuhan Karacakaya ve Nagihan Karadere, 'Survivor 2022'nin sonucuyla ilgili tepkilerini dile getirmiş, haksızlık yapıldığını savunmuştu. Merve Aydın ise kendisine yöneltilen "Sizce Nisa şampiyonluğu hak etti mi?" sorusuna, "Sizi seviyorum, kendinize çok iyi bakın" diyerek, cevap vermeden uzaklaştı.