Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da bu sezon yarışmacılar birbirinden farklı olaylarla gündeme geliyor. Bu isimler arasında Nisa Bölükbaşı zirveyi zorluyor. Sinirlerine hakim olamayıp takım arkadaşlarına "İğrenç insanlarsınız" sözlerini sarfeden Nisa, sevgilisi Ogeday'a bile resti çekti. İşte detaylar...

Ünlü çiftten sürpriz evlilik! Instagram'da soyadını değiştirdi! Ünlü çiftten sürpriz evlilik! Instagram'da soyadını değiştirdi!

Survivor All Star yarışmasının son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dokunulmazlık mücadelesinin yaşandığı Survivor'da kazanan takım Ünlülüler oldu. Birleşme partisinde Ünlüler ve Gönüllüler arasında bir olay yaşandı. Nisa, Birleşme partisidnen yakınarak;" Yemekler geldi hop geri yok oldu. Ne oldu anlayamadım. Ne geldiğini bile bilmiyorum ki, bir anda yok oldu her şey. Yanımda Anıl vardı, dedim ki " Burada bir şeyler yok muydu?" dedim. Sinirlendim. Kişi başı sayılı şeyler geliyor bir bakmışsın yok oluyor. Nasıl? İnsan bu kadar aç gözlü olur mu ya?" açıklamasında bulundu. 

Nisa, sözlerine daha da çok sinirlendi ve devam etti: "Anıl geliyormuş, böyle her şeyi koymuş masaya. "Ben benim hakkımda veriyorum size" Ee, bu senin hakkın kocamanda bizimkisi küçücük mü? Hiçbir şey kalmıyor bize! Salağa yatıyorlar ya birde!" Aa öyle mi "diyorlar. Ciddiyim, busene iyi kalplinin kazanmasını istiyorum. Kötü kalpli herkesin gitmesini istiyorum. Bizim takımda iğrenç kalpli bir sürü insan var. İnşallah kaybederiz de onlar gider ya! Oh, rahatladım" sözlerini sarfetti.

Sevgilisi Ogeday'a bile rest çeken Nisa, izleyenlerden tutun yarışmacı arkadaşlarına kadar ağızların açık kalmasına neden oldu. Takım arkadaşlarına "iğrenç insanlar" demesi ile sosyal medyayı sallayan Nisa Bölükbaşı hakkkında düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın!