Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor

Survivor 2021'de gösterdiği başarılı performansla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ayşe Yüksel Survivor 2022 All Star kadrosuna dahil oldu.

Geldiği günden bu yana Ayşe'den beklenti büyük. Öte yandan sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Nisa Bölükbaşı bu sene güçlü kadın yarışmacılar arasında yer alıyor. Yarışmada başarılı olan bu iki kadın yarıimacı aynı zamanda yakın arkadaşken, Nisa Bölükbaş'nın dün akşam kullandığı sözler bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Nisa'nın Ayşe hakkında kullandığı sözler kısa süre içerisinde sosyal medya platformu Twitter üzerinden yankı buldu. Nisa, "Herkes ikinci oyuna Nisa çıksın derken Ayşe orada bir kuruldu. Sonra ben kaybedince Ayşe şöyle bir baktı. Belki öylesine baktı belki hani ben demiştim gibi baktı. Dedim Ayşe öyle düşünmez ama 10 saniye sonra ben best of'a çıkmak istiyorum deyince anladım.

Ayşe Yokluk'tan gelir gelemez bana bence sen kaldırmazdın dedi. Sen beni düşürmeye mi çalışıyorsun yoksa benden iyi olduğunu mu söylemeye çalışıyorsun anlamadım. Bir şey demek istemiyorum ama çember daraldıkça Ayşe'yle sıkıntı yaşayabiliriz

Evrim'i göndermeye çalıştılar gönderemediler, Gökhan'ı göndermeye çalıştılar gönderemediler. Sırada kim var? Ben varım. Gönderecekler mi sanmıyorum. Gitmekte istemiyorum zaten daha yapacaklarım var." dedi.