Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla sık sık gündem gelen Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, ekranlara döneceğini sosyal medyada paylaşarak duyurdu. Buna göre Canseven, Star İç Yapımlar imzalı Patlat Kazan isimli yarışmanın sunuculuğunu üstlenecek.

"Hazır olun, kavuşuyoruz"

Bayram sonrası Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan yarışmada 22 yarışmacı 500 bin TL'nin sahibi olmak için kıyasıya mücadele edecek. Programın haftada 2 kez ekranlara gelmesi beklenirken, hangi günlerde yayımlanacağı henüz belli değil. Sosyal medya hesabından yarışmanın tanıtım videosunu paylaşan Cemal Can Canseven, "Oh be artık rahatça söyleyebilirim. Bu yaz birlikte hem eğleniyoruz hem kazanıyoruz. Patlat Kazan, çok yakında Star TV'de başlıyor. Hazır olun, kavuşuyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı

Ünlü isimlerden destek geldi

Ünlü ismin paylaşımına Burcu Özberk, Yasemin Sakallıoğlu, Selin Ciğerci, Atakan Arslan, Elçin Afacan ve Fırat Albayram gibi isimlerden destek yorumu geldi.