Survivor adasında son konseyde Ogeday ve Ünlüler Takımı arasında yaşanan gerginlik gündemde kalmaya devam ediyor.

Ünlüler ve Gönüllüler, hem öde,l hem de dokunulmazlık için büyük bir rekabet içindeydiler. Son konseyde ise bir isim daha potaya girdi. İki takım da yokluk adasına gitmemek ve bir isim daha yazmamak için savaştılar.

"Haddini bil Ogeday"

Oyun alanında Ogeday'ın gergin davranışları ve karşı takıma karşı söylemleri gündeme oturdu. Ogeday, " Karşı takımda net şekilde mücadele etmeyenler vardı. Çünkü nasılsa Sude'yi yazarız mantığı vardı" dedi. Bu sözlerine karşılık ise Batuhan;" Haddini bil sen bizim takıma karışamazsın" diyerek tartışma yarattı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba dizi geliyor! Yeni projesi çok konuşulacak Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba dizi geliyor! Yeni projesi çok konuşulacak

"Sen Acun abi misin?"

Olayın gerginliği konseye de yansıdı. Ogeday'ın oyun alanındaki olayı değerlendirmesinin ardından Batuhan; "Sen Acun abi misin karşı takımdan bizi yorumluyorsun. Yorumlamak istiyorsan Panorama'ya katıl git oraya otur'' diyerek sert çıkıştı.

"Ogeday'ın yaptığı densizlik"

Adem, ''Ogeday'ın yaptığı densizlik. Benim parmaklarım hiçbir zaman iyi değildi pençe gücüm yok. Ben niye bilerek oyun kaybedeyim ki. Ben size zaten kaybetmek istemem. Sude'yi yazmak isteseydik zaten çoktan yokluk adasına gönderirdik. Ayrıca bu kızın özel hayatını ayaklar altına alıp dile getiren de sendin.' sözlerine ise Sude; "Adem bu konuları açmanı istememiştim. Hiç açılmamalıydı" dedi.

"Ogeday kız arkadaşı Nisa'ya sahip çıkmıyor"

Merve ise "Ogeday, burada kız arkadaşı Nisa'ya sahip çıkmazken, burada birçok olaylar yaşanırken, hiçbir sefer yanında olmazken benim buradaki mücadelemi sorgulayamazsın" şeklinde konuştu. 

"Ben Nisa'nın avukatı değilim"

Ogeday ise tüm bu eleştirilere  "Ben kız arkadaşımın avukatı değilim. Sizde birine laf geldi hepiniz cevap veriyorsunuz ama bizde öyle sistem yok. Bizde insanlar karşılıklı medeni bir şekilde konuşabilir sorunlarını halledebilir" sözleriyle yanıt verdi.

Editör: Gizem Külcü