Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Survivor All Star'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda heyecan dolu anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyununda Adem ve Hikmet arasında bir gerginlik yaşandı. 

KÜFÜR KAVGA'NIN HARARETİNİ ARTTIRDI

Survivor All Star'da Hikmet ve Adem arasında yaşanan kavga herkesi şoke etti. Ortak engelden geçerken, Hikmet'in Adem'in ayağına basması ve Adem'in engeldne çıkmaması sonrası şok sözler söylendi. Adem, " Bırak ayağımı oğlum ya gerizekalı mısın?" sözleriyle Himet'i sinirlendirdi. Adem'in sözleri sonrasınsa çileden çıkan Hikmet, "Sensiz gerizekalı, ayağını mı tutuyorum." diyerek bağırmaya başladı. 

s1

Oyununu kazanan Adem'in yanına doğru gelen Hikmet, "Laflarına dikkat et Adem duydun mu?" Gerizekalı sensin. Laflarına dikkat edeceksin. Ben kimsenin ayağına bilerek basmam." dedi. Adem ise, "O zaman sıkıştırmayacaksın orada. Bırakacaksın bu işleri." diyerek hayıflandı. 

"ŞAMPİYON GİBİ OL HAKARET ETME KİMSEYE"

Hikmet, oyun sonrası Adem'e, "Şampiyon gibi ol hakaret etme kimseye" dedi. Oyun sonrası Adem'e, Şampiyon gibi ol hakaret etme kimseye" dedi. Daha sonrasında gülmeye başlayan Adem'e daha çok sinirlenen Hikmet, "Gülme. Şampiyon gibi davran." dedi.