Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survıvor All Star'da birbirinden renkli yarışmacılar performanslarından ziyade ada hayatındaki hareketleri ile gündeme damga vuruyor.

Survıvor'ın yayınlanan son bölümünde Nagihan ile Barış arasındaki gerginlik ekranlara yansıdı. Bu sezon Nagihan bir çok kez tansiyonun yükseldiği olaylarda daha fazla yer aldı. Diğer yandan bir önceki bölümlerde Nisa ile Barış arasında geçen diyalog ikilinin haftalarca gündemde kalmasına neden oldu. 

Barış'ın ada konseyinde yaptığı açıklamalara cevap veren Atakan tansiyonu daha da tırmandırdı. 

Atakan ise Barış'ın oyun alanındaki sözlerine karşılık "Yüzlerce nankör tanıdım, hiçbiri kedi değildi. Barış bunlardan birisi" şeklinde yanıt verdi.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da nefes kesen mücadele gerçekleşti. Kaybeden taraf bir isim daha yazarak potaya gönderdi. Ayrıca dokunulmazlık oyununda kazanan takım pide yeme şansı elde etti.

Dokunulmazlığın kadınlar mücadelesini gönüllüler kazanırken, erkekler yarışını da 8-7 gönüllüler aldı. Böylelikle üçüncü dokunulmazlık mavi takımın oldu.

BARIŞ-NAGİHAN ARASINDA GERGİNLİK!

Oyun sırasında Barış ile Nagihan arasında gergin dakikalar yaşadı. İki yarışmacı da burun buruna geldi. Barış, oyun ardından değerledirmelerde bulunarak ''Seremoniden başlayan değişik hava vardı. O bence biraz yansıdı. Bu negatif havanın bir parçası olduğum için özür diliyorum. Kenardan gelen yanlış sesi duydum. Tartışmak istemediğim kişilerden biri Adem, ondan özür dilerim'' ifadelerini kullandı.

Nagihan ise Barış'a yanıt olarak; ''Şans olmadığını beceri olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Seremoniye geldiğimizde tatsız bir konuşma oldu."

Survivorda Barıştan olay sözler Nagihan ve Atakandan sert tepki

"TAKIMA HİÇBİR KATKISI OLMADI"

"Barış'ın böyle bir söylemde bulunması bizi ekstra üzdü. İki gün içerisinde takımı benimsemiş gibi roller yapmasına gerek yoktu. Yarın farklı takımlarda bir araya gelmeyeceğimizin bir garantisi yok. Bilmediğimiz o kadar çok konuşmalar yapmış ki arkamızdan... Keşke bunu diğer arkadaşlar söyleseydi de Barış söylemeseydi. Çünkü takıma hiçbir katkısı olmadı bu zamana kadar'' şeklinde konuştu.

Survivorda Barıştan olay sözler Nagihan ve Atakandan sert tepki

Barış, ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın söz hakkı vermesiyle, oyun alanında yaşananları değerlendirdi:

''Yeni takımımda çok mutluyum. Sadece gidenler değil, gelenlerin de bir etkisi oldu. Şunu söyledim, ben belki de yarışmaya bu takımla başlasaydım, benim adıma çok güzel olurdu. Karşı takımdan bazı kişiler bunu yanlış anladı. Bazı içten içe birikmişler varsa eğer onların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Nagihan'ın bildiğimiz vites artırışları..." 

"Bir anda tam tersi olarak 'biz o kadar emek harcadık sen nankörlük ediyorsun'a getirdi olayı. Ben orada huzurdan bahsetmiştim, konu emeğe geldi. Olay sadece performans değil, burada bir şeyler doğru yapabilmişim ki hala rakibiz. Benim verdiğim emeği kimse sorgulayamaz."

"Ailemden ben ne öğrendiğimi çok iyi biliyorum. Bir kadın ve erkekle nasıl konuşacağımı çok iyi biliyorum".

"Bir kışkırtma çabası var, ben bunları anlayabiliyorum. Ama nankörlükle, birçok şeyle suçlandım. Onların verdiği emeğin bir benzerini de  potaya girerek verdim. Ben burada çok şey yaşadım, yaşadıklarımın içinde onun yaptığı performans kadar benim de girdiğim potalar vardı. Karşıdan yarışmacıların elenmesine katkım oldu. Hep böyle bir Survivor'da bir şey yapmıyorsun havası var" dedi ve hem takım arkadaşlarından hem de çekim ekibinden özür diledi.

"GERÇEK BARIŞ'I YENİ GÖSTERMEYE BAŞLIYOR"

Nagihan, yaşanan gerginliğe ada konseyinde değindi:

"Zeytinyağı gibi üste çıktı. Bu zamana kadar performans olarak hiçbir katkısı olmayan Barış, öyle güzel söylemlerde bulundu ki, konuşmak istemedim. Yeri geldi oyunlarda bile ortadan kaybolmuşluğu vardır. O kadar kendine buyruk insan ki...Hiçbir şekilde takım olgusunu bize hissettirmedi."

"Bizi çok çok üzdü, saygısızlık yaptı bize. Onu her seferinde bağrımızı bastık. İki günde ne olduysa takım oldu. Bence bir güç zehirlenmesi yaşıyor. Performans olarak senden hiçbir şey görmedik. El insaf diyorum, böyle bir noktada biz şimdi daha mutluyuz, daha huzurluyoz... Burası zorluğun dibi!"

"Nankörlük yaptı. Çünkü bizim dışımızda birkaç kişi daha var onlara da haksızlık. Bu kadar kişi geldi gitti, en az emek verenin bu sözleri söylemesi doğru değil. Gerçek Barış'ı bence daha yeni göstermeye çalışıyor'' dedi.

Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı

"YÜZLERCE NANKÖR TANIDIM"

Atakan ise Barış'ın oyun alanındaki sözlerine karşılık "Yüzlerce nankör tanıdım, hiçbiri kedi değildi. Barış bunlardan birisi" şeklinde yanıt verdi.

Survivorda Barıştan olay sözler Nagihan ve Atakandan sert tepki

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da ilk dokunulmazlık yarışını kaybeden ünlüler yani kırmızı takım olmuştu ve potaya da Gökhan'ı göndermişti. İkinci oyunun kaybedeni gönüllüler ise Evrim'i yokluk adasına yollamış oldu.

Survivorda Barıştan olay sözler Nagihan ve Atakandan sert tepki

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Ünlüler takımında Batuhan ve Sema dokunulmaz olurken, yapılan oylama ardından üçüncü eleme adayı ise Barış oldu.

Survivorda Barıştan olay sözler Nagihan ve Atakandan sert tepki