Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte seçimle ilgili alınan kararı duyurdu. Özcan, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için Bolu sınırları içinde gezecek olan seçim araçları hakkında bir vergi uygulamasını yürürlüğe koyduklarını duyurdu.

Yeniden Refah'ta şoke eden gelişme! Konya'da Belediye Başkanı Öztoklu partisinden istifa etti Yeniden Refah'ta şoke eden gelişme! Konya'da Belediye Başkanı Öztoklu partisinden istifa etti

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden `Acımız henüz çok taze!´ başlığıyla açıklamada bulunan Özcan şu ifadeleri kullandı: 

"Bolu Belediye sınırında araç giydiren siyasi partilerin araçlarından ilan reklam vergisi alınacak, parti binası önü ve seçim kurulunun izin verdiği yerler hariç, bayrak pankart vs asanlara, müzik yayınlayanlara 40.189 TL´ye kadar ceza tahakkuk edilecektir."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">ACIMIZ HENÜZ ÇOK TAZE! <br>Bolu Belediye sınırında araç giydiren siyasi partilerin araçlarından ilan reklam vergisi alınacak, parti binası önü ve seçim kurulunun izin verdiği yerler hariç,bayrak pankart vs asanlara, müzik yayınlayanlara 40.189 TL’ye kadar ceza tahakkuk edilecektir.</p>&mdash; Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) <a href="https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1635980704314957824?ref_src=twsrc%5Etfw">March 15, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>