Yıllardır eşit işe eşit maaş ve eşit hak talep eden taşeron yemekhane personelleri yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirmesini beklerken zorlaşan yaşam koşullarıyla ve depremin ardından KYK yurtlarında yaşanan değişiklikle işsizlikle de mücadele ediyor.

Kadro bekleyen taşeron yemekhane işçileri seçim öncesi bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyor. Twitter'da etkinlik düzenleyen vatandaşlar yetkililere seslenerek bu mağduriyetin bir an önce çözülmesini istiyor. Başta Cumhurbaşkanlığı ve CİMER olmak üzere, ilgili makamlara yazdıkları dilekçe ve mektuplarla yaşadıkları sorunları anlatan taşeron yemekhane işçileri kadro hakkı için mücadele etmeye devam ediyor. 

Alper Özüpak: İktidar yada muhalefet emeklinin sesini bir an önce duymalıdır Alper Özüpak: İktidar yada muhalefet emeklinin sesini bir an önce duymalıdır

Meclis'in seçim gündemi nedeniyle kapanmasına günler kalmışken uzun zamandır kadro için mücadele eden binlerce taşeron yemekhane işçisinin mağduriyetinin giderip giderilmeyeceği ise merak konusu oldu.