Seçim sürecinde pek çok vaadin verildiği emekçiler, 28 Mayıs'tan bu yana geçen 4 ay içinde asgari ücret zammı dışında somut bir geri dönüşle karşılaşmadı. 

Önceki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in taşerona kadro hakkındaki sözlerinin yerine getirilmesini sabırsızlıkla bekleyen çalışanlar kamu kurumlarında taşeron olarak yıllardır verdikleri emeklerinin karşılığı olarak bir an önce kadro sahibi olmak istiyor.

Staj ve çıraklıkta son durum nedir? Staj ve çıraklıkta son durum nedir?

TAŞERONA KADRO SOSYAL MEDYADA GÜNDEM

1 Ekim'de açılacak olan Meclis'in yoğun gündemi içinde taşerona kadronun da yer alması beklenirken sürecin hızlanması için sosyal medyada kamuoyu oluşturmaya çalışan işçiler, devamlı gayrette bulunuyor.

KADRO, MAAŞ ZAMMI, EYT'DE ADALET 

Emeklilerin 7 bin 500 TL ile geçinmeye mecbur bırakılması, EYT'de yaşanan prim adaletsizliği gibi konuların yanında her geçen gün enflasyonun yükü altında daha da zorlanan çalışanlar, maaşlarında iyileştirme, işlerinde kadro iyileştirmesi talebinde bulunuyor.

HBSY-DER Kocaeli'nde 1 Mayıs kutlamalarına katıldı HBSY-DER Kocaeli'nde 1 Mayıs kutlamalarına katıldı

Erdoğan gençlere ÖTV'siz telefon düzenlemesini açıkladı Erdoğan gençlere ÖTV'siz telefon düzenlemesini açıkladı

Emekli maaşına yapılacak zammın sene sonunu bulması beklenirken aylardır gündemde olan ancak net bir yol haritası çıkarılmayan taşerona kadro düzenlemesinin de gündemin ön sıralarında yer alması için sosyal medya üzerinden gayret ediliyor.

KABİNE TOPLANTISI SONRASI TAŞERONDAN BAHSEDİLMEDİ

Emekçilerin gözü kulağı başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın konuyla ilgili yapacağı açıklamaya kilitlenmiş durumda.

Bugün Kabine Toplantısı sonrası konuşan Erdoğan, emekli, taşerona kadro, asgari ücret gibi konulara değinmezken gençlere vergisiz telefon ve evleneceklere faizsiz kredi düzenlemesinden bahsetmişti.