Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Balkanlarda Şirket'in faaliyetleri devam ederken, Mostar Köprüsü'nde Vasili'nin idam edilmesi, bölgedeki gerilimi artırdı. Şirket, radikal milliyetçi Çetniklerin desteğini almak için Blagay tekkesine saldırıp dervişleri rehin aldı. Bu durum karşısında sessiz kalmayan Ömer, Bosna'ya doğru hareket etti.

Derviş Baba kurtuldu!

Ancak Ömer, Derviş Baba'nın hayatından endişe ederek ekibini geride bıraktı. Neslihan ise Ömer'in peşinden gitmesi için ekibe talimat verdi. Ekip, başarılı bir operasyonla Derviş Baba'yı kurtardı. Bosna'da ise Türk bayrağına yapılan saldırı sonucu bir Sırp'ın öldürülmesi, Şirket'in Türkiye'yi uluslararası alanda zor duruma sokmak için kullandığı bir fırsat oldu.

Teşkilat'ta büyük sürpriz!

Neslihan, diplomatik yollardan krizi çözmeye çalışırken, Ömer ve ekibi, Milorad'ın yerini tespit ederek operasyon için hazırlandı. Balkan Dostluk gecesinde Milorad'ı yakalamak için ekip görev başındaydı. Ancak gecenin sürprizi, Gökhan'ın Neslihan ile birlikte gelmesi oldu. Bu durum herkesi şaşırttı ve merak uyandırdı.